Opplevelser

Disse bildene gir deg et lite inntrykk av hva som venter når du bor hos oss på Gammelstu. Du bor du midt i Villmarksriket og har kort vei til Østerdalens praktfulle natur året rundt. Gammelstu grenser til Glomma som er på sitt aller fiskerikeste i Stor-Elvdal. Ørret og harr er det mest av, men gjedde, sik og abbor er det også gode muligheter til å få på kroken. I skogen og på fjellet finnes det meste av vilt og vi kan tilby både småviltjakt og jakt på reinsdyr i storslagne jaktterreng. For de turglade er opplevelsene og mulighetene mange langs Vinjeveien og på Gåla enten du har ski eller tursko på beina. Golf og slalåmbakker er kun korte kjøreturer unna.
Gammelstu er en blanding av tradisjonell gårdsdrift og turisme. I den nyoppussede og sjarmerende Bubygningen har vi 7 flotte rom med til sammen 15 senger og egne bad. I spisestuen serveres det frokost og middag hver dag, gjerne med mat fra gårdens egne pølseslakteri, der vi lager pølser og kjøttvarer etter spennende oppskrifter tuftet både på lokale mattradisjoner og fagkunnskap hos østerrikske slaktere. Om kvelden er grillen tent på tunet.
På Gammelstu Gåla renoverer vi nå, og har fra høsten 2013 inntil 16 overnattingsplasser i 6 soverom på setra som ligger midt på setervollen med praktfullt utsyn over dalen. På vår egen seter, og rundt oss på Gålafjellet, er det et yrende dyreliv og aktiv seterdrift om sommeren. I koier på fjellet og i skogen kan vi tilby 20 overnattingsplasser.

Klikk på bildene for større bilder

 

 


Gammelstu

Adresse: gammelstu, N-2480 Koppang
Telefon: +47 62 46 44 44
Mobil: +47 977 43 101
Telefaks: +47 62 46 32 35
Webebside: www.gammelstu.no
Mobilside: gammelstu.mobi
E-post: post@gammelstu.no
 
Tilbakemeldinger

Facebook

Vær


 
Kart

xxx

 

© LightWeb